En skidt start endte lidt bedre for HaVKs Mix B

Den 6. februar stod den på kampdag for vores Mix B hold, som skulle møde et ungt hold fra Varnæs-Bovrup og et blandet hold fra Tønder. Det skulle vise sig at, at vi kom hele følelsesregisteret igennem på denne kolde aften.

En forfærdelig start på kampen mod det unge hold fra Varnæs Bovrup, hvor vi hurtigt kom bagud med 13:4, og trods lidt bedre spil mod slutningen af 1. sæt, tabte vi det med 18:25. Alt som overhovedet kunne fejle, gjorde det, og vi måtte prøve at glemme skuffelsen, og komme tilbage i 2. sæt. Det gik desværre mere eller mindre som 1. sæt, og endte med samme cifre – 18:25 i Varnæs-Bovrups farvør.

Vi havde heldigvis en pause mellem første og anden kamp, hvor vi spillede lidt mod nogle spillere fra efterskolen. Det viste sig at have en positiv effekt, for da vores overmænd fra første kamp var færdige med deres 2. sejr over Tønder, var der dømt “oprejsning”. Og det var da også ligesom, at hele holdet godt forstod, at vi nu måtte lægge skuffelsen bag os, og koncentrere os om opgaven. Spillet flød bedre, vi var klar i defensiven, og vores angreb lykkedes generelt bedre. En solid indsats fra hele holdet, som flot rejste sig fra en skuffende første kamp, og vandt samlet i 2 sæt med cifrene 25:14 og 25: 16.

Dermed en tabt og en vundet kamp for Mix B.