Åben B1 holdet i kamp på hjemmebane

Onsdag d. 1. marts 2017 skulle vores stærke B1 hold i kamp hjemme i Favrdalhallen med hhv. de rutinerede spillere fra Vojens og et spændende hold fra Askov/Malt.

Kampreferat skrevet af Uffe Büchert.

Havk mod Vojens (resultat: 1:2)

Fuld af optimisme fik vi hurtigt overtaget mod Vojens med godt spil fra vores side og et Vojens-hold, der slet ikke kunne komme i gang. Vores spil var præget af gode enkeltpræstationer såvel som godt sammenspil. Sættet blev overraskende hurtigt vundet af os med cifrene 25:10.

I andet sæt kom vi skidt fra start, hvorimod Vojens fik styr på deres spil. Vi blev lidt modløse og lavede desværre alt for mange fejl. Resultatet blev næsten det modsatte af 1. sæt – vi tabte 12:25

Tredje sæt er jo nu eller aldrig – skidt start, men vi kom hurtigt igen. Førte 12:8 og 14:11 og burde have afgjort kampen til vores fordel. Men gummiarm og gummiben meldte sig og inden vi så os om, havde vi tabt sættet 14:16 og dermed kampen. Øv.

Havk mod Askov/Malt (slutresultat: 0:2)

Vi havde i aftenens 2. kamp set, hvordan Askov/Malt overbevisende havde slået Vojens. Holdet havde en særdeles stærk og hårdtslående smasher som også kunne modtage og hæve.

Lidt forsigtigt startede kampen uden den store selvtillid fra vores side, men det viste sig, at vi godt kunne spille lige op mod gæsterne fra Askov/Malt. Resultatet af første sæt blev dog et nederlag til os på 22:25.

I andet sæt skiftedes begge hold til at føre, men selvom vi førte i slutfasen, svigtede vores spil i afgørende situationer. Vi glemte, at volley helst skal være modtagning – hævning – smash (overspilning). Vi tabte 24:26.

Dermed blev det desværre til to nederlag for vores Åben B1 hold.