En svær opgave til kidsvolley stævne i Andst

Dagens stævne i kidsvolley blev spillet i Andst. Vi stillede op i level 3 dvs. spillere op til 4. kl. Ud af de 7 hold spillede 5 af holdene ”level 3 åben” hvilket betyder, at de må have spillere med, der er ældre end 4. klasse.

Det lignede dermed en svær opgave, hvilket det også blev. I forhold til tidligere stævner havde vi mange flere modtagninger, der førte til angreb. Dette gav både mere og sjovere spil. Der sker rigtig meget i udviklingen på et år, og vi kunne godt mærke, at nogle af modstanderne havde haft et år mere til at træne. Det kunne især ses på deres serv, som var en anelse for hårde til, at vi for alvor kunne reagere.

I dagens fjerde og sidste kamp vandt vi trods hård modstand vores første sæt i år. I kampen forinden havde en af vores spillere (Asia) forstuvet sin finger, og da smerten blev værre i 2. sæt måtte hun desværre lade sig skifte ud. Det blev for stor en udfordring kun at spille med 3 på banen, og vi tabte de 2 næste sæt.

Vi har dermed stadig vores første sejr til gode, men spillet i dag gav bestemt forhåbninger om, at det snart ændrer sig.