HaVKs damehold på jagt efter sejr

Efter en hård indledning på sæsonen for HaVKs damehold var det nu på tide, at se om ikke den første sejr kunne komme i hus på hjemmebane.

Sted: Favrdalhallen, Haderslev

Tid: Onsdag d. 23. november 2016

De 2 modstanderhold hed hhv. Christiansfeld og Løjt. Selvom vores damer viste en god portion mod og kampånd, var det desværre ikke nok til at matche Christiansfeld. Vi tabte i 2 sæt på trods af, at holdleder Anders hev alle de ting op af værktøjskassen, som han kunne med timeouts, udskiftninger og taktiske udspil.

Efter et tæt opgør mellem Christiansfeld og Løjt, var det så tid til, at vores damer skulle prøve at glemme skuffelsen fra første kamp, og genfinde troen på sejr. Igen havde vi svært ved at sætte pointene sammen, og vi skal arbejde med bedre kommunikation internt på holdet. Hvad vi ikke lige formåede taktisk, udlignede og overgik vores damer dog med en utrættelig fighter vilje. Det var desværre ikke nok, og vi tabte 1. sæt.

Med første sæt tabt trådte holdleder Anders ind på banen for at prøve at udligne den unfair fordel, at vores modstandere kun havde en dame på banen. Og det så i starten af 2. sæt ud til, at det havde den ønskede effekt. Halvvejs inde i sættet førte vores damer (og Anders), men kunne desværre ikke bevare momentum. Dermed må vores seje damer have deres første sejr til gode.

Vi er sikre på, den nok skal komme 🙂