HaVKs førstehold indleder 2018 sæsonen i Vojens

Godt nytår 🙂

Knap er den sidste raket skudt af, før HaVKs førstehold (HaVK 1) skulle afsted til de første kampe i det nye år.

Turen gik til Vojens, hvor vi skulle møde NBSIF 1. Et hold som vi vildt gerne ville slå ovenpå vores forrige to nederlag til dem. Vi kender holdet for deres fantastiske fight og gode forsvar.

Holdet der skulle forsøge at indlede det nye år på bedste vis var:

  • Markus
  • Anders
  • Lars
  • Kim
  • Malthe
  • Allan

HaVK 1 vs. NBSIF: 2:0

Vi fik lagt godt fra start i første sæt, og alt fungerede rigtig godt. Bjert fik slet ikke deres spil til at køre i første sæt. Vores modstandere lavede mange fejl og specielt serv modtagning gjorde, at de aldrig kom i gang i sættet. Vi vinder sættet 25 -14.

Andet sæt kommer Bjert mere i gang, men også vores spil fungerer rigtig godt. Vi bevæger os rigtig godt på banen, og alle tog ansvar for bolde. Et rigtig spændende sæt som kunne have gået begge veje. Vi formåede dog at skabe lidt afstand til sidst inden sættet slutter 25 -22.

Dejligt at starte året første kamp med en 2 – 0 sejr!

 HaVK 1 vs. Vojens: 2:0

Anden kamp skulle spilles mod Vojens.

Så vidt jeg husker, tabte vi sidst en tæt kamp mod dem, hvor vi så gerne ville have vundet.

Vi starter kampen skidt og får lavet en del personlige fejl, men formår at glemme dem og komme videre. Første sæt slutter 25 – 22 til os! Vi kan specielt takke Markus, som jeg mener havde en rigtig lang serve serie, der fik os tilbage i kampen 🙂

I andet sæt bliver der spillet fint volley på begge hold, og vi følges ad til ca. 19-19. Her rykker vi lige et ekstra gear op, så stillingen hedder 24 – 19 i vores favør. Her tænker vi, at sejren da må være i hus. Det. Var. Den. Ikke. For op fra støvet rejser Vojens sig, og vinder en masse bolde, så de kommer op på 24-23. Spændingen er atter intakt, men Lars formår med endnu et flot center smash at sikre holdet en 2- 0 sejr mere.

Takker alle på holdet for en super indsats, samt modstanderne for nogle gode kampe.

Mvh Allan