Mixhold B stadig ubesejrede

Så blev det igen tid til, at HaVKs mixhold i B Åben skulle spille kampe. Denne gang havde vi hjemmebanefordelen og god opbakning fra vores hjemmepublikum. Dermed var der lagt op til to gode kampe mod hhv. Bolderslev (som vi vandt første kamp mod) og Sønderborg. På trods af, at vi havde hjemmebanefordel, skulle det vise sig at blive en yderst vanskelig opgave, at holde den gode vinderstime kørende.

Spillere:

  • Tobias (holdleder)
  • Lars
  • Gert
  • Alimbek
  • Jimmy
  • Katrine
  • Tim
  • Winnie (som stand-in)

Kampene:

Første kamp var mod Bolderslev, som vi besejrede i vores første møde i Løgumkloster. Med hjemmebanefordelen kunne det jo nemt betragtes som en overkommelig opgave, men trods en hurtig startføring, spillede Bolderslev sig langsomt, men sikkert ind i kampen. Ved stillingen 24:20 i vores favør, lignede det trods alt et sæt, hvor udfaldet aldrig helt var i fare, men sådan skulle det ikke gå. En række uprovokerede fejl fra vores side, og så var stillingen pludselig 24:24. En ren gyserafslutning på et sæt, som vi burde have haft kontrol over, endte desværre med at gå til Bolderslev med cifrene 26:28.

Andet sæt lignede til forveksling det første indledningsvis, men hvor Bolderslev i første sæt formåede at kæmpe sig ind i sættet, var de anderledes fantasiløse og fejlene kom på en perlerække ligesom frustrationerne meldte sig. Et sæt, som havde HaVKs navn indgraveret dybt på sig, endte med de overbevisende cifre 25:7 på scoretavlen.

Det hele skulle således afgøres i et 3. sæt til 15, hvor pointene svang frem og tilbage hele vejen indtil 14:10, hvor vi igen stod med flere muligheder for at afgøre kampen. Det føltes som et alt for velkendt déjà vu, da vi på en række dumme individuelle fejl igen formåede at smide føringen, og fandt os selv på 14:14. Helt lige. Alt at vinde Alt at tabe. Om det pludselig gik op for os, at vi rent faktisk ligeså godt kunne tabe kampen, eller noget andet er uvist, men med to gode point vandt vi med de marginale cifre 16:14. Trods de mange forspildte sæt og matchbolde, kunne vi trods alt ånde lettet op.

Første kamp i hus!

Efter en pause, hvor Sønderborg overbevisende vandt over Bolderslev, var det tid til anden kamp. Første sæt var en tæt affære indtil omkring midten, hvor udebaneholdet styrede spillet ganske komfortabelt, og vi havde selv svært ved at strikke pointene sammen. Trods et forsøg på at bryde Sønderborgs rytme med en timeout, måtte vi endnu en gang afgive første sæt til modstanderne med 19:25.

Efter en kort drikkepause og sideskift var det tid til endnu et comeback, og det startede med en tæt kamp om hvert point. Det var ligesom, at vi spillede bedre under pres i dag, og situationens alvor kunne nemt afkodes i de mange jubelbrøl der kom fra os. Hver gang en af vores spillere lavede et godt play, blev det mødt af klapsalver fra publikum og positive tilråb. Udebaneholdet virkede til at være gået et gear eller to ned, og det åbnede døren som vi tog imod med kyshånd, og tog sættet med 25:15.

Here we go again. Tre kampe ud af fire mulige skulle afgøres i 3. sæt, og trods en lige udveksling af point indledningsvis, viste vi overblik og godt spil, og tog kampen i de sene aftentimer hjem med cifrene 15:8.

Så altså to gange ender vi med at tabe første sæt, men formår at komme tilbage og vinde kampene.