Havk 2, 5 og 6 i kampe henover januar

Januar har været en travl måned for HaVKs forskellige volleyhold.

Den 17. januar skulle HaVK 2 hjemme op imod Aaig (Aabenraa) og Vojens.

HaVK 2 vs. Aaig: 1:2 

I første kamp hjemme tog vi imod Aabenraas rutinerede damehold med få herrespillere inklusive deres træner, som spiller for Aabenraas 2. divisions hold. Det skulle blive en særdeles tæt affære, som endte i et neglebidende 3. sæt. Her var det desværre få uprovokerede fejl fra vores side, som i sidste ende så Aabenraa tage sættet og dermed kampen med 16:14 i afgørende sæt.

HaVK 2 vs. Vojens: 2:0

Efter en kort pause, hvor Aabenraa tabte til Vojens, var det igen vores tur til at spille en sen kamp mod Vojens. Så sen, at en spiller fra Vojens blev hentet fra omklædningsrummet. Han troede vi var færdige for den aften. I kampen var det os, der hele tiden kontrollerede spillet med gode angreb og blokader. Vojens formåede ikke at vinde flere bolde i træk, og vi vandt kampen relativt komfortabelt i to sæt.

Den 24. januar var det igen spilledag i Favrdalhallen. Denne gang var det HaVK 5 og 6, der skulle i kampe mod Frifelt og Bolderslev.

HaVK 5 vs. Frifelt Sportsforening: 2:0

HaVK 5 lagde ud mod Frifelt, som havde svært ved at få flow i deres spil. Mange dårlige modtagninger resulterede i, at HaVK 5 med simple midler kunne presse oppositionen, og vinde kampen.

HaVK 6 vs. Bolderslev: 1:2

Alt imens HaVK 5 havde en god kamp mod Frifelt, så gik det anderledes i HaVK 6s’ kamp mod Bolderslev. Her skulle kampen ud i et 3. sæt, som vi desværre tabte.

HaVK 5 vs. Bolderslev: 2:1

Nu var det så HaVK 5s tur til at hævne HaVK 6 mod Bolderslev. Det startede godt ud med at vi vandt 1. sæt, men vi formåede ikke at fortsætte det gode spil i 2. sæt, som gik til Bolderslev. Dermed skulle vi forsøge at gøre, hvad HaVK 6 ikke kunne, nemlig at tage kampen i 3. sæt til 15. Vi fulgtes godt ad i starten, men trak senere fra, og vandt kampen.

HaVK 6 vs. Frifelt Sportsforening: 2:0

I deres sidste kamp, skulle HaVK 6 op imod Frifelt, som blev vundet med gode stabile modtagninger, opspil og smash. Frifelt havde ikke midlerne til at stå imod vores solide spil, og dermed endte det med en velfortjent sejr til vores HaVK 6 hold.

Alt i alt blev det til nogle rigtig gode sejre for vores HaVK 2, 5 og 6 hold, som alle fik sejre med hjem i baggagen.

Kampprogrammet for uge 5 ser sådan ud:

  • Mandag den 29. januar: HaVK 1 spiller i Aabenraa kl. 19 mod Aabenraa og Nr. Bjært
  • Onsdag den 31. januar: HaVK 4 spiller i Kliplev kl. 19.30 mod Lundtoft og Tønder
  • Torsdag den 1. februar: HaVK 2 spiller i Askov kl. 20 mod Askov og Løgumkloster