HaVK 2 i en rodet affære i Askov

Torsdag den 1. februar skulle HaVK 2 i kamp i Askov mod Askov og Løgumkloster.

Aftenen startede med en del forvirring, eftersom der stod vi skulle spille i Vojens på DGIs app og hjemmeside. Det resulterede i, at vi kørte til Vojens, for derefter at køre til Askov. Vi var dog ikke de eneste der var forvirrede, og Askovs spillere var også taget til Vojens, hvorefter de måtte køre hjem igen.

Efter en del forsinkelse, skulle vi i gang med vores første kamp mod Askov.

HaVK 2 stillede med følgende spillere:

  • Anne
  • Asger
  • Lars (lærer)
  • Lars (ingeniør)
  • Magnus
  • Tim

HaVK 2 vs. Askov: 1:2

Vi startede ud med at spille mod Askov, og fik en rigtig skidt start. Vores modtagninger røg alle andre steder hen end til hæveren, og vi havde generelt svært ved at få grundspillet til at fungere. Det resulterede i, at Askov vandt første sæt.

I andet sæt kom vi bedre med i spillet, og Askov begyndte at vise svaghedstegn i flere af spillets facetter. Det virkede som om, at vi lige skulle spille os varme, og finde hinanden i spilsystemet. Vi vandt 2. sæt. Kampen skulle nu ud i et 3. og afgørende sæt til 15.

Her var det desværre Askov, der kom bedst fra start, og fik hurtigt bragt sig foran med en del point. Vi formåede ikke at lukke hullet, og tabte desværre 3. sæt.

HaVK 2 vs. Løgumkloster: 2:1

Efter en kort pause, skulle vi møde Løgumkloster i vores 2. kamp.

Her kom vi bedre fra start, og fik hurtigt skabt en markant føring. Den lod vi ikke slip på, og tog dermed første sæt med 25:20.

I andet sæt var det igen som om vi havde svært ved at finde hinanden. Vi ændrede position på vores 2 hævere, men endte alligevel med at tabe sættet med 20:25.

3. sæt blev en gyser, da begge hold havde virkede nervøse. I sættets absolutte afslutning, var det dog os som formåede at trække det længste strå, og vinde med 17:15.

Afsluttende tanker

Alt i alt en rodet affære i Askov, som startede med en skidt forberedelse og forvirring om kampsted. Dette er selvfølgelig det samme for de andre hold, men alt andet end optimalt.

Jeg følte generelt vi havde problemer i grundspillet, og der er stadig et stykke vej til at få indspillet 2-hæver systemet med fremløb.

Vi vil gerne sige tak til Askov og Løgumkloster for nogle spændende kampe.

Kampprogram for uge 6

Onsdag den 7. februar:

  • HaVK 3 spiller hjemme mod Agerskov og Askov Malt kl. 20.00
  • HaVK 4 spiller i Bolderslev mod Sønderborg og Frifelt kl. 20.00