HaVK 2 sejrer i Vojens Hallerne

HaVK 2 var på en vigtig mission i Vojens Hallerne mandag d. 4. december 2017. For at bevare 1. pladsen i gruppen, var to sejre nødvendige.

De spillere der skulle gøre det til en realitet, var:

  • Tarek
  • Uffe
  • Stine
  • Niels
  • Gert
  • Klaus
  • Lars B. Rasmussen

HaVK 2 vs. Askov Malt: 2:1 

Første kamp skulle spilles mod Askov Malt, som vi tabte til først på sæsonen i en lidt ukoncentreret 2-sæts kamp. Så nu skulle vi vise dem, at vi ikke er så lette at slå. Alle var klar og havde selvfølgelig på Uffes opfordring lavet det mentale mantra ”1: modtagning! 2: bevægelse på banen og 3: glæde ved spillet”. Jeg tør godt sige, at alle 3 punkter blev efterlevet 100%.

I første sæt mod Askov Malt spillede vi lidt usikkert, mistede nogle bolde og et par fejlede serv. Det resulterede i, at vi tabte 1. sæt 23 – 25. Nu skulle 2. sæt vindes! I andet sæt var vi mere koncentrerede, og fik hevet en god sejr hjem med cifrene 25 – 20.

Som så mange gange før, skulle kampen afgøres i 3. sæt. Vi var klar fra starten, og leverede et velspillet sæt med gode server og modtagninger. Dermed endte vi med at vinde sætte overlegent med 15 – 5.

Drømmen om de to sejre levede på trods af en skidt start!

HaVK 2 vs. Vojens: 2:1

Anden kamp skulle spilles mod Vojens På deres hjemmebane! Vi vidste, det ville blive svært. Sidst vandt vi over Vojens i Kloster Hallen med en kneben 3-sæts sejr.

Igen var vi alle klar til at levere. Men det var ikke helt nok, for vi tabte første sæt 19 – 25. Det var lidt træls. Så nu skulle alle sejl og mantraer fra Uffe sættes ind, og det blev de. Vi kæmpede bravt, og heldet var med os. Vi vandt andet sæt knebent med 26 – 24, selv om Vojens’ fødselar Robert havde håbet på at kunne gå hjem med en 2-sæts sejr. Nu skulle varen leveres i 3. sæt. Jeg kan godt afsløre, at det igen blev et spændende sæt. Vojens kom hurtigt foran med 5-2. Nu skulle der kæmpes, og det blev der. Vi vandt igen med en kneben sejr 16 – 14 Hurra.

HaVK 2. gjorde endnu en gang rent bord, og tog to sejre med hjem. Det betyder, at selv om vi måske kommer til at få pointlighed med Vojens, så må vi ende med 1. pladsen i puljen, da vi har slået Vojens i begge kampe.

Vi siger tak for de spændende og intense kampe til Askov Malt og Vojens.