Havks Mix A hold indleder ny indendørs sæson

Den 23. oktober 2017 skulle Havks Mix A hold ud at spille deres første kampe i den nye indendørs sæson. Turen gik til det nye Arena Aabenraa, som har de ideelle rammer til al sport lige fra e-Sport til volleyball.

Serven finpudses inden kampstart

Første modstander var Aabenraas eget hold Aaig. Holdet med det nye unge talent Markus på holdet, var spændte på deres første kamp. Vi valgte at implementere det såkaldte libero-system, som for nogle spillere var første gang de skulle prøve det.

Strategien lægges. “Sådan slår vi Aaig”.

Første sæt starter rigtig godt for vores spillere på Havk A, og med solidt grundspil og effektive angreb, får vi hurtigt lukket sættet i vores favør.

Spillet så godt ud i første sæt.

Andet sæt starter ligesom første, og vi kommer foran med 15-10. Derfra sker der ligesom noget med vores spil, der ikke har samme effekt på modstanderne som tidligere. Samtidig med begynder Aaig at spille rigtig godt, og får lukket vores angreb ned med veltimede blokeringer. Sættet ender desværre med en tæt sejr til Aaig med cifrene 25-22.

Coach Anders Kudsk kalder de højere magter. Hvad skal vi gøre??

Tredje sæt bliver desværre aldrig rigtig spændende, da Aaig formår at køre videre på deres momentum fra andet sæt. Vi ender desværre med et nederlag i 3 sæt.

Vi taber første kamp på trods af et dedikeret publikum.

Anden kamp skulle spilles mod et rutineret Vojens mandskab, som får deres spil til at køre rigtig fornemt. Vi var helt oppe i højeste gear i første kamp, men vi magter ikke at levere det samme niveau i anden kamp.

Vojens ender med at vinde kampen sikkert med 2:0 i sæt.

Tillykke til Aaig og Vojens med sejrene. Vi kommer stærkt tilbage næste gang!