Havks Mix B-hold (2) indleder sæsonen med en sejr og et nederlag

Mandag d. 30 oktober var Havk 2 taget til Vojens for at skyde den nye indendørs sæson igang. Modstanderne hed Askov/Malt og Agerskov.

Vores hold bestod denne gang af Gert, Lars, Dylan, Magnus, Tarek og Uffe.

Havk 2 vs. Askov/Malt: 0:2

Så kom vi i gang med vores første kamp i  turneringen – og det gjorde vi så IKKE.

I kampens indledning lavede vi en række unødvendige fejl, hvilket resulterede i, at vi hurtigt kom bagefter. Vi gik fejl af hinanden, hævede for få bolde, og virkede ret modløse. Vi kom aldrig rigtig i gang.

Under en time-out blev vi enige om, at lade modstanderne lave fejlene i stedet for os, men det hjalp desværre ikke. Vi fortsatte med at fejle, og måtte se første sæt gå til Askov/Malt med cifrene 18:25.

Askov/Malt fortsatte deres gode spil i 2. sæt, og da de beholdt deres gode smashere på banen, vandt de desværre også andet sæt. Dog kun med cifrene 21:25.

Kampen blev altså tabt 0:2.

Havk 2 vs. Agerskov: 2:1

Anden kamp var mod Agerskov.

Vi kom meget bedre fra start. Vores modtagninger blev bedre, og der blev kæmpet bravt om alle bolde. Stemningen og spilleglæden voksede med pointtallene, og snart stod det 25:18. Sættet var vundet!

Andet sæt startede som første sæt sluttede, men momentum kunne desværre ikke holdes, så inden vi så os om, havde vi tabt 19:25.

Tredje og afgørende sæt. Vi vidste, at i dette sæt betyder en god start rigtig meget. Og vi fik en god start. Vi kom foran 3:0, udbyggede føringen til stillingen 12:6 – og så fik vi lidt gummiarme. Pludselig stod det 11:12.

Men ikke tale om, at vi skulle rejse herfra med to nederlag i bagagen. Med vilje og stor kampgejst rejste vi os en sidste gang og tog sejren hjem med 15:12 i 3. og afgørende sæt.

Kampen blev vundet 2:1.

Tak til Askov/Malt og Agerskov for nogle rigtig gode og underholdende kampe.