Mix B i kamp mod Agerskov og Askov

Mandag d. 27 marts var kampdag for vores Mix B hold, som skulle forsøge at konvertere to kampe til point på kontoen. Modstanderne var Agerskov og Askov.

Første kamp var mod Agerskov, hvor vi desværre aldrig rigtig kom op i gear med vores spil. Som et resultat kom vi hurtigt bagud, og formåede aldrig at indhente de rutinerede spillere fra Agerskov, som omvendt bare kørte derudaf. Vi tabte dermed begge sæt og første kamp.

Dette satte sig lidt tungt på holdets mentalitet, men vi skulle forsøge at glemme skuffelsen fra første kamp hurtigt, eftersom anden kamp mod Askov var lige på trapperne. Det blev en helt anderledes affære.

Vi starter anden kamp mod Askov godt, da Klaus med en veltimet blokade sender et hårdt smash fra Askov direkte tilbage på deres egen bane og i gulvet. Det hjalp ligesom med at booste hele holdet og sætte standarden for niveauet. Med solidt spil og gode blokader fra hele holdet, ser det på et tidspunkt ud til, at vi vil vinde sættet, men det går i sidste ende til Askov med cifrene 23:25. ØV!

Vi fortsætter med de gode takter fra første sæt, og med tro på egne evner omdanner vi gang på gang blokader og smash til point. Alt går op i en højere enhed for os, og vi tager andet sæt med 25:22. Dermed skulle vi ud i tredje sæt, for at få point med hjem.

Vi starter desværre tredje sæt med at komme bagud, og det har vi desværre ikke lige overskudet til at hente. Derfor ender vi med at tabe tredje sæt med 11:15.

Dermed taber vores Mix B hold desværre begge kampe. Vi takker Agerskov og Askov for nogle gode kampe, som vi dog havde håbet på lidt mere fra, men spændende blev det.

Ps. Husk generalforsamling onsdag d. 29. marts 2017 kl 19:00. Der vil være mulighed for spil bagefter. Vi afholder generalforsamlingen i hallen.