Mix B i modvind i Tønder

Kun blot en uge efter vores sidste kampe for Mix B-holdet, skulle vi igen i kamp torsdag d. 16.3. Efter en lang køretur mod Tønder, ankom vi kl. ca. 18.15, kun for at opdage at vores kamp først startede kl. 19:30.

Spillerne til aftenens to kampe var Tobias, Gert, Jimmy, Mille, Lars B., Lars M., og Tim.

Vi fik klædt om og spillet lidt bold i mellemtiden, indtil vores første modstander, Sønderborg, var klar til kamp. Med en horrible start fra vores side, kom vi hurtigt bagud 8:1, og formåede trods mere stabilt spil aldrig for alvor at true med et comeback. Vi endte dermed med at tabe første sæt med cifrene 17:25.

Andet sæt gik desværre ikke meget bedre, og vi haltede hele vejen efter Sønderborg, som virkede stabile og afbalancerede i alle spillets facetter. Omvendt var vi i størstedelen af kampen rådvilde, og spillet var generelt præget af individuelle fejl og dårligt holdspil. Vi tabte andet sæt, dog lidt tættere end første, med cifrene 22:25.

I vores anden kamp skulle vi op imod Tønder, et hold som absolut ikke burde volde os nogle problemer. Og det virkede da også som om, at vi havde godt styr på begivenhedernes gang. Lige indtil et eller andet gik fuldstændig galt. Vi gik fra at have en solid føring på 3-4 point, til at miste en række point i træk, og tabe sættet. Stemningen på banen var mildest talt meget trykkende, og vi stod således til at lide endnu et nederlag, dog denne her gang til en modstander, vi burde kunne slå. Efter en kort holdsnak og en udskiftning, tog vi hul på andet sæt. Det virkede ikke som om, vi havde idéerne og evnerne til at vinde point, men så fra stillingen 7:11 skete der noget. Vi fik en regulær pointstime bag vores serv, og endte med at gå fra 7:11 til ca. 18:12. Derfra var der ingen slinger i valsen, og vi vandt andet sæt.

I sidste og afgørende sæt, var vi anderledes beherskede i vores spil, og vandt dermed tredje sæt og kampen mod Tønder.

Hvad der længe lignede en forfærdelig aften i Tønder for Mix B, endte med at blive kamp så slem. Tak for Sønderborg og Tønder for nogle gode kampe.