Mix B i tæt kamp om pointene i Sønderborg

Torsdag d. 9. marts skulle vores Mix B hold i kamp i Sønderborg på Alssundgymnasiet.

Til aftenens to kampe stillede vi med et særdeles kompetent hold af erfarne og unge spillere: Tarek, Tobias, Lars M., Lars B., Winnie, Katrine, Jimmy og Tim.

I første kamp skulle vi spille mod Sønderborg, som kom rigtig godt fra start. Omvendt spillede vi langt under niveau, og gav mange nemme point væk pga. dårlig kommunikation og dårlig bevægelse. I hele første sæt haltede vi bagefter Sønderborg, som først i slutningen af sættet begyndte at vise svaghedstegn. Det skulle dog vise sig at være i tide til, at vi kunne nå at indhente og endda “stjæle” sættet med et godt comeback.

Andet sæt startede ligesom første med Sønderborg i førersædet. Det var vi dog hurtige til at udfordre, og med mere stabilitet og bedre kommunikation fik vi taget andet sæt. Dermed vandt vi første kamp over Sønderborg med 2:0 i sæt.

Efter en kort pause og opvarmning var vi klar til at tage imod vores næste modstander, Varnæs-Bovrup. Trods at vi tidligere havde tabt en kamp til netop Varnæs-Bovrup, følte vi os klar til at få revanche. Det skulle dog desværre vise sig at blive en stor mundfuld, hvor vi aldrig kom helt op i gear i første sæt.

I andet sæt kom der dog anderledes skub i spillet og vi fik presset de unge spillere godt i bund på den anden side af nettet. Efter en hård kamp tvang vi kampen ud i et tredje og afgørende sæt. Her var det dog desværre Varnæs-Bovrup der trak det længste strå, i en affære der nemt kunne have gået vores vej.

Vi splitter pointene i de to kampe. Tak til Sønderborg og Varnæs-Bovrup for to yderst underholdende og tætte kampe.